top of page
-The Ultimate Collection-

OM OSS
 

 Most Wanted Cars AB 

   - The Ultimate Collection -

We work with import as well as export of all our exclusive vehicles all over the world. We also provide various transport solutions as well as experienced, trustworthy and transparent business, feel free to contact us for more information.

We speak four different languages: English, Swedish, Bosnian and Arabic.

Most Wanted Cars AB startades med en stark tro om att alla förtjänar en av de mest eftertraktade bilarna på marknaden, kontakt med en pålitlig säljare samt en krångelfri affär i sin helhet. Trygghet och Enkelhet är två av våra viktigaste värderingar som vi samtidigt tycker bör vara en självklarhet i branschen.

2023 genomgick vi en väldigt utmanande omstrukturering med en mer internationell satsning samtidigt som fokus och erfarenhet riktas främst mot exklusiva Sport, Lyx & Superbilar men även Premium Motorcyklar, något vi alltid strävat efter och varit passionerade om.

Vi tror starkt på att lägga den långa erfarenheten, tiden och energin som krävs för att noggrant ta hem bilar som lever upp till högsta standard, därmed gör vi ständigt vårt ytterst bästa med att handplocka de mest eftertraktade bilarna och motorcyklarna på den internationella marknaden.
Ett nära samarbete med flera olika transportbolag möjliggör leverans av era nyköpta fordon till er runt om i hela Europa mot förmånliga tillägg.

Most Wanted Cars är din internationella partner med flera års erfarenhet som tillhandahåller unika fordon och tjänster inom fordonshandel.

UC & Nordisk Tillväxt certifierade flera år i rad för en tryggare affär.


Välkomna att kontakta oss för mer info.


ÖPPETTIDER:  Tidsbokade besök enligt överenskommelse

bottom of page