top of page
IMG_2314_edited.jpg

OM OSS

Att unna sig bilen man alltid drömt om borde vara allas verklighet! Most Wanted Cars AB startades med en stark tro om att var och en förtjänar en av de mest eftertraktade bilarna på marknaden! Trygghet och Enkelhet är två av våra viktigaste värderingar som ska vara en självklarhet i bilhandeln. Kunden står alltid i fokus och alla är välkomna att besöka oss på en kopp kaffe, titta på vårt utbud samt prata bilar.

Vi har alltid öppet utöver de fasta öppettiderna, tidsbokning kan göras enligt överenskommelse oavsett klockslag, vi är endast ett samtal bort. 


Vi tror starkt på att lägga den långa erfarenheten, tiden och energin som krävs för att hitta den bästa bilen för pengarna, därmed gör vi ständigt vårt bästa med att hitta samt handplocka de mest eftertraktade fordonen på marknaden.
 
Ett nära samarbete med AutoConcept, LF, Paydrive och Trygg Hansa möjliggör teckning av omfattande garantier samt försäkringar på samtliga bilar mot förmånliga tillägg. 
I samarbete med A.S Performance & Engdahl Motorsport erbjuder vi motoroptimering fr 3995kr. 
 
Finansiering erbjuds via Santander Consumer Bank, DNB finans, MoneyGo, MyMoney och Wasa Kredit med förmånliga räntesatser från 3.95%.
Företagsleasing erbjuds via DNB Finans & Santander Consumer Bank.
Din lokala bilhandlare med UC & Nordisk Tillväxt certifiering för ett tryggare köp.

Fasta öppettider:
Vardagar: 10.00 - 16.00
Helg: Enligt överenskommelse

bottom of page