top of page
-The Ultimate Collection-

OM OSS
 

 Most Wanted Cars AB 

   - The Ultimate Collection -

Most Wanted Cars AB är en lokal bilhandlare i Uddevalla, Västra Götalands som startades 2018 med en stark tro om att alla förtjänar en av de mest eftertraktade bilarna på marknaden, kontakt med en pålitlig säljare samt en krångelfri affär i sin helhet. Trygghet och Enkelhet är två av våra viktigaste värderingar som vi samtidigt tycker bör vara en självklarhet i branschen.

2023 genomgick vi en väldigt utmanande omstrukturering med en mer internationell satsning samtidigt som fokus och erfarenhet riktas främst mot exklusiva Sport, Lyx & Superbilar men även Premium Motorcyklar, något vi alltid strävat efter och varit passionerade om.

Vi tror starkt på att lägga den långa erfarenheten, tiden och energin som krävs för att noggrant ta hem bilar som lever upp till högsta standard, därmed gör vi ständigt vårt ytterst bästa med att handplocka de mest eftertraktade bilarna och motorcyklarna på den internationella marknaden.

Most Wanted Cars är din internationella partner med flera års erfarenhet som tillhandahåller unika fordon och tjänster inom fordonshandel.

UC Guld & Nordisk Tillväxt certifierade flera år i rad för en tryggare affär.

Vi arbetar med import och export av alla våra exklusiva fordon över hela världen. Ett nära samarbete med flera olika transportbolag möjliggör leverans av era nyköpta fordon till er runt om i hela EuropaVi tillhandahåller erfarna, pålitliga och transparenta affärer till alla våra kunder.

 

Språk:  Vi talar både Svenska & Engelska flytande

Öppettider:  Tidsbokade besök enligt överenskommelse

 

Välkomna att kontakta oss nedan för mer info.

bottom of page